Garnalen cocktails

Stap binnen in de wereld van verfijning met deze klassieke garnalencocktail, een smaakvolle combinatie van sappige garnalen, romige cocktailsaus en verfrissende smaken. Deze verleidelijke voorgerecht is niet alleen een feest voor het oog, maar ook een explosie van smaken die je smaakpapillen prikkelen. Volg onze eenvoudige stappen om deze garnalencocktail te presenteren en ontdek hoe je met minimale inspanning een maximaal verfijnde smaakervaring kunt creëren. Perfect voor speciale gelegenheden.

Garnalen cocktails

Ingrediënten (4 personen): 

  • 250 gram kleine garnalen
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 3 eetlepels ketchup
  • 3 eetlepels whisky
  • 1 citroen
  • 1 sinaasappel
  • 125 ml crème fraîche
  • Snufje paprika poeder
  • Snufje peper en zout
  • 50 gram veldsla

Bereidingswijze

  • Klop de creme fraiche door elkaar met de mayonaise en ketchup. Snij vervolgens de citroen door midden en voeg het sap toe aan het mengsel. 
  • Voeg de kruiden toe aan de saus en rasp een sinaasappel met een fijne rasp.
  • Pel vervolgens de sinaasappel en snijd de partjes eruit.
  • Bereid de glaasjes voor door wat veldsla onder in te doen. Leg vervolgens de garnalen en de sinaasappel hier overheen
  • Doe wat saus over de garnalen heen en versier het met de rasp van de sinaasappel en een citroen stukje.
  • Bewaar de cocktails niet langer dan 4 uur in de koelkast.
Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Meer in deze categorie? Bekijk deze artikelen dan ook eens