Algemene Voorwaarden

Op het moment dat u Volrecepten bezoekt en mogelijk gebruik maakt van de aangeboden informatie en andere diensten, stemt u onvoorwaardelijk in met de Privacy Verklaring, Disclaimer en de Algemene Voorwaarden. 

Informatie

Volrecepten heeft de inhoud van deze website met grote zorgvuldigheid samengesteld. De informatie wordt met regelmaat geactualiseerd of indien nodig aangevuld. Volrecepten is niet verantwoordelijk voor onjuistheden en/of onvolledigheden die te vinden zijn op de website. 

Op de website vindt u recepten en artikelen over smaak en voedsel. De recepten zijn samengesteld door een specialist en zijn voor algemene behoeftes bedoeld. Wanneer het recept mislukt of niet lekker is, dan kunnen we hier helaas geen verantwoordelijkheid voor nemen. U bent zelf verantwoordelijk voor het opnemen van informatie en het bereiden van gerechten. Mocht het niet werken in uw geval, dan kunt u dit niet achterhalen op Volrecepten.

Tips en contact 

Er wordt geen vergoeding gegeven op de tips die wij ontvangen van bezoekers. Wanneer we ze plaatsen zal dit geheel kosteloos zijn. Mochten er eventuele samenwerkingen ontstaan, dan zullen we externe voorwaarden bespreken. Contact kan worden gelegd via de aangewezen mogelijkheden.

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Recepten van onze collega's
Meest gelezen