Recepten voor diepvries mosselen met stokbrood

Gegratineerde mosselen met spinazie

Dit is echt een feestelijke bereiding van mosselen en kan zowel als hoofdmaaltijd gegeten worden of als klein bor..

Opslaan
Hoe te eten – met jonge kinderen aan tafel

..er raar uitziet, zoals paars eten (bietenstamppot) of mosselen. Rijst vindt hij ook vies, tenzij het vochtig is, ..

Als allereerste
Recept opslaan
Snel en gemakkelijk
Opslaan
Hollands vispotje

zout en peper, crème fraîche, droge witte wijn, witte wijn, versgemalen peper

Opslaan
Ragout van zeevruchten

zout en peper, crème fraîche, droge witte wijn, witte wijn, versgemalen peper

Opslaan
Mosselen met spekjes en italiaanse kruiden

2 kg mosselen, 250 g cherrytomaten, 125 g magere spekreepjes, 2 tenen knoflook, fijngehakt, 3 eetlepels Italiaanse kruidenmix, fijngehakt (vers of diepvries)

Als allereerste
Recept opslaan
Snel en gemakkelijk
Opslaan
Mosselpotje met brood

1 kg mosselen 150 ml witte wijn 1 bosje bladselderij 25 g boter 25 g bloem 75 ml witte wijn 1 tl fijne mosterd 1 el fijne kruiden, bijv. dragon of bieslook, fijngehakt 3 el crème fraîche 1 ei, losgeklopt 2 plakjes bladerdeeg (diepvries), ontdooid 1 klein stokbrood

Opslaan
Geroosterde fruits de mer

250 g reuzengarnalen (diepvries, zak a 500 g), 1 kg verse mosselen, 200 g zeewolffilet, 1 1/2 citroen, 250 g cherry trostomaten

Opslaan
Mosterd-mosselsoep met wortel

500 g winterpeen (zak 1 kg), 1 zak aardappels geschilde kook vast (450 g), 1 el olie plantaardig, 1 zak gesneden prei (300 g), 4 el Dijon mosterd (potje 215 g)

Opslaan
Mosseltajine met venkel

2 kilo mosselen (panklaar), 2 venkelknollen, 1 groene paprika, 1 ui, 2 eetlepels olijfolie

Als allereerste
Recept opslaan
Snel en gemakkelijk
Opslaan
Mixed visgrill

4 jakobsmosselen, 2 tonijnsteaks, gehalveerd, 200 g zalmhaasjes, in 4 stukken, 8 reuze scampi's (diepvries), ontdooid en gepeld, 1 1/2 citroen, geperst

Als allereerste
Recept opslaan
Snel en gemakkelijk
Opslaan
Provençaalse vissersstoofpot

2 aardappelen, geschild, 4 el olijfolie, 2 uien, in ringen, 2 tenen knoflook, fijngesneden, 2 stengels bleekselderij, in stukjes

Als allereerste
Recept opslaan
Snel en gemakkelijk
Opslaan
Mosselsoep met tomaat en bleekselderij

1 kilo mosselen, 2 tenen knoflook, 4 stengels bleekselderij, 3 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels fijngehakte Italiaanse kruiden (vers of diepvries van Darégal)

  • Opgeslagen door kitty1960
  • 6 maanden geleden opgeslagen
Opslaan
Tapas deel 1

1 stokbrood, 2 dl olijfolie, 4 teentjes knoflook, ansjovisfilet, 1 takje peterselie

Opslaan
Mediterrane tilapiastoofpot met gamba’s

300 g tilapiafilet (ASC), in stukken van 4 cm, 100 g (diepvries) gamba’s, 100 g gekookte mosselen, sap en rasp van 1(biologische) sinaasappel, 4 eetlepels olijfolie

Als allereerste
Recept opslaan
Snel en gemakkelijk
Opslaan
Schaal-en schelpdierenragoût

2 kg mosselen, 2 glazen droge witte wijn, 250 g Sint Jacobsschelpen uit de diepvries, 250 g grote gepelde garnalen, 1 pot visfond

Als allereerste
Recept opslaan
Snel en gemakkelijk
Opslaan
Zeeuwse waterzooi met zeekraal

2 kg mosselen, 8 ansjovisfilets, 250 g (diepvries) ongepelde, reuzengarnalen, ontdooid, 2 teentjes knoflook, gepeld

Als allereerste
Recept opslaan
Snel en gemakkelijk
Opslaan

Zoeksuggesties

Heb je nog steeds honger?

We helpen je graag inspirerende en lekkere recepten te vinden. Heb je nog steeds niets gevonden, probeer het dan met de onderstaande knoppen.

Nieuwe recepten Toon alle nieuwe recepten
Willekeurige recepten Toon een willekeurig recept
De meeste opgeslagen Toon de meest opgeslagen recepten
Volrecepten.nl op Facebook

Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de meest populaire recepten rechtstreeks in je inbox.